Kroki del 3

Hade den sista krokilektionen förra veckan och den blev speciell. Modellen som skulle stå blev sjuk precis innan och läraren hann inte få tag på någon annan. Så hon frågade oss om det var någon som kunde tänka sig att stå modell. :O Usch och fy tänkte jag aldrig i livet. Lite lockande blev det när hon berättade att man tjänade 150kr i timmen som alltså skulle sluta på 750kr för 5 timmars jobb. Men det hela slutade i att Jamilla (min granne) i den andra sömnadsklassen erbjöd sig att stå.

Vi fick först börja med att rita av någon annan i klassen som kunde tänka sig att stå med kläderna på såklart.

Otroligt modigt av henne att klä av sig inför alla men hon hade ju inget att skämmas för, snygg naturlig kropp.


Bildväv

Idag har vi hållit på enbart med att montera, försöka fatta hur man skapar en bildväv i ramar. Det är inte helt enkelt kan jag lova men jag är färdig med förarbetet nu och imorn ska jag börja väva. :) Ska väva en komisk katt, en smal katt med giganntiska ögon. Ska lägga upp bilder när jag orkar ta tag i det. hehe

Gick våran vanliga efter-maten-promenad, skönt fast jobbigt eftersom det regnade lite smått. Mina glösögon blev blöta och immade igen. :( Jag och Matilda spelade LittleBigPlanet på ps3an efter de och sen kom resten av gänget och vi såg på How I met your mother. :) Sammtidigt som vi kollade satt nästan alla och virkade små blommor.

Vi har skapat en egen smyckestillverkningsgrupp genom VO (verksamhetsområde) där vi lär oss olika saker som tex. att virka blommor och dom ska vi sedan sälja på skolan. Vi ska även använda oss av pärlor och ev lera.

Väldigt roligt, men det är bara en timme per vecka så vi får göra lite på fritiden också, men det är ju kul att tillverka egna saker så det gör inte så mycket. ^^ Hoppas det är någon som vill köpa blommorna också men det får vi se då.






Kroki del 2

Igår hade vi Kroki hela dagen lång. Från 09.00-16.15 och vi ritade av en naken man den här gången. Intressant, intensiv lektion. Fick rita väldigt mycket med fel hand i mitt fall den vänstra. Gick inte så dåligt ändå, men det blev inte särskilt bra heller men men. Jag testade att använda kol den här gången, det var helt underbart, så lätt att hantera och forma på papperet. :) Så kommer nog hålla mig till det i fortsättningen, tror vi bara har en lektion kvar.

Efter krokilektionen så gick vi till ICA och inhandlade lite varor. Spenderade kvällen med att spela Little Big Planet på ps3an! Älskar det spelet, så gulligt. hehe

Idag har det varit rätt så flummigt, fick i uppgift att leta upp en bild som vi ska använda när vi börjar med bildväv på måndag. Lättare sagt än gjort att hitta en bild, vi är tvungna att förenkla varje bild också så det inte blir så svårt att väva den. Satt hela dagen med Matilda och flummade i datasalen, vi hittade ninja katter och en massa andra konstigheter.
Jag lyckades till slut hitta en rätt rolig katt som jag ska väva. Gick en promenad till ICA efter vi hade slutat och passade på att handla det sista inför helgen som vi inte orkade bära igår. Vid tre så gick vi till gympasalen för yogapass. :D Vi är runt 30 elever som har hyrt in en riktig yogainstruktör som vi ska få 6 lektioner av till att börja med, får se om vi hyr in henne mer efter det.

Ovant att röra kroppen i konstiga ställningar men väldigt skönt att få sträcka ut kroppen också. Just ja, köpte en yogamatta igår i sportaffären vid centrum. Bra att ha i framtiden, man slipper ha någon annans svettiga matta. :P hehe Ska bli kul att se om man blir vigare, smidigare. :)


Ikväll har vi spelat en liten stund innan vi blev av med tvn, för det var några som ville se en film, eller flera filmer. Hade tvätt-tid ändå så det gjorde inget. Missade min tid igår så var tvungen att boka om, det fanns inte så mycket att göra idag så då kan jag lika gärna tvätta. Skönt när det inte är fullt med tvätt som hänger i torkrummet som någon har glömt från dagen innan. Nästan alldeles tomt.

Melodifestivalen imorn yeah! I'm excited! :D

RSS 2.0