The Ark

Yay, The Ark kommer till storsjöyran i år! :D Jag satt precis och tänkte att jag gärna hade velat sett dom en sista gång innan dom slutar att spela tillsammans.

Massa andra artister som jag vill se också men jag kommer troligtvis inte ha råd att gå alla dagar så jag siktar nog in mig på den kvällen The Ark står på scen. :) Excited, vill ha sommar nu!


Bob Hansson

Igår (tors) var vi på en intressant, komisk föreläsning om relationer, beteende. Bob Hansson pratade med en intensiv, flummig attityd. Han kom av sig väldigt ofta men det erkände han själv. "Man ska hylla sina brister" som han uttryckte det. Han är en trädkramande poet och det säger väldigt mycket.

Efter föreläsningen blev vi indelade i olika grupper tillsammans med Vimmerbys folkhögskola som också hade lyssnat på honom. I grupperna fick vi göra 3 olika saker, diskutera Bob Hanssons föreläsning, skriva egna dikter och skapa en tavla utifrån en av hans dikter. Jag valde att skapa tavlan vilket gick sådär, det är svårt att skapa
något som alla tycker är bra och att ta initiativ till det, det blev mest att fyra i gruppen bestämde och resten av oss tittade på. Råkade hamna i Västerviks tidning också som Sofia min klass rev ut åt mig:



Som vanligt är alla webtidningar värdelösa, jag kunde inte hitta bilden där så jag blev tvungen att fotografera tidningsurklippet. Bah. Ja, ja det går väl att se ändå.

Idag har vi äntligen börjat sätta upp våra vävar och jag har börjat solvat. YAY! Gick jätte snabbt att sätta upp min eftersom jag har så lite trådar bara 321 :P Men jag hjälpte Matilda att sätta upp sin och Sofis. Dom har drygt 2000 trådar i sina vilket tar längre tid. Plus att Sofies trådar trasslade ihop sig, blev knutar på. Drygt.

Hade sista yogalektionen i eftermiddags riktigt jobbigt. Känner nästan alla muskler i kroppen, speciellt i ryggen. En del stod på huvudet, men det klarar jag aldrig måste träna upp mina nackmuskler först tror jag. Mycket som man inte kan göra pga. för dålig vighet och muskelstyrka men men. Med lite träning går allt, får väl fortsätta själv på rummet. ^^

Ikväll är det bara jag, Saga och Sara och vi ska väl se någon film, mysa troligtvis.

Linkin Park konsert.

Jag gjorde något väldigt impulsivt idag som jag inte vet om jag kommer ev. att ångra framöver när jag inser att jag inte har riktigt råd.

Jag beställde 2 biljetter till Linkin Park konsert den 14/6 i Globen. Sist jag och Janni skulle gå på deras konsert som dom hade i Sverige var vi så sega att alla biljetter hann ta slut så den här gången ville jag inte att det skulle hända så jag slog till! Har velat sett dom i flera år live och nu när dom äntligen kommer till Sverige igen så måste jag ju se dom!

Janni vet inte ens om hon kan gå så får se hur det blir med det, men jag kan säkert hitta någon annan som kan gå om inte hon kan.

Så sjukt glad att jag har biljetter till något som jag har drömt om att få uppleva, jag är inte ett så stort fan av LP som jag var förut tyvärr men det kan inte hjälpas. Dom kommer alltid att ligga högst upp på listan att se live iaf!




Glad i hela själen! (förutom den ekonomiska delen) ^^

Maskerad 13/3-11

Skrev tidigare om att jag hade köpt tyg i Västervik som jag sydde en klänning av och använde på en maskerad. Jag ska nu berätta litegrann om den helgen.

Jag började min långa vandring från skolan till busshållplatsen där swebus väntade på mig för att ta mig till Norrköping. (där den här historien utspelar sig) ^^

Jag kom fram vi tre tiden och jag möttes upp av Gabbe (som hade bjudit mig på maskeraden) Vi tog oss hem till henne där vi pyste ihop av utmatthet. Såg på när Gabbes och hennes kille Tims katter sprang runt i lägenheten med vad som verkade vara övernaturlig energi. Katthår yrde runt om mitt ansikte och jag mindes tillbaka när jag själv omringades av min egna katts lurviga tussar.
Kvällen avslutades framför tvn med Lets dance, innan dom annonserade vilka som åkte ut somnade jag halft ihopkrupen, då insåg vi att det nog var dags att dra sig tillbaka. Somnade med katterna krafsandes på dörren in till gästrummet, knakandet av den gamla träsängen jag hade fått tillåtelse att invadera.

Dagen efter åt vi frukost i skaplig tid, sedan begav vi oss ut för lite fönstershopping. Jag hittade ett par nya byxor, t-shirt med ett sött monstertryck på, två par skor och något mer som jag inte kommer ihåg vad det var nu. :P

Åt en god middag och fruksallad till efterrätt framför Melodifestivalsfinalen. The Moniker skulle ha vunnit måste jag bara tillägga. Klart den bästa låten i hela tävlingen! Gabbe fick utstå min, Tims falska sång när den låten framfördes! hehe xP Somnade till min mp3s ljud istället för den knakande sängen, skönt!

Sen då till den stora dagen, åt frukost där det delades ut presenter till 24-åringen (Gabbe om ni inte redan visste de) :P
Efter frukosten bakade vi chokladbollar, dumlemuffins som blev brända till den grad av dom inte gick att äta så vi blev tvugna att göra nya. Då blev dom helt perfekta, mumsiga. Folket kom, vi började göra oss iordning, det var en överraskning vad jag skulle vara så jag smög in i gästrummet och fixade mig.

Voilá

Marge Simpson dök upp från ingenstans! Gabbe var utklädd till geisha och Tim till samuraj. Det fanns även en gravid Nathalie Portman @ the Oscars och en modern indian.

Vi spelade Disney trivial persuit, som var awesome fast som tog upp flera timmar av festen. Jag hann precis äta av den goda tacon innan jag tyvärr var tvungen att åka tillbaka. :(

Buss resan från helvetet blev det också, termostaten i bussen hade gått sönder så det var 30-35 grader och smått kvävande att åka. Som tur är den bara 1,20 tim resa från Norrköping till Gamleby annars hade jag nog tuppat av. Tyckte synd om dom som skulle vidare till Kalmar. Huvudvärken var ett faktum när jag kom fram, jag har aldrig varit så glad i mitt liv att få gå den långa promenaden till skolan. Väldigt uppfriskande och när jag var framme var min huvudvärk borta.


Det var en mycket trevlig helg, maskerad. ^^ En lyckad helg helt enkelt. :D

Saker som har hänt..

Ursäkta den dåliga uppdateringen, har inte haft lust, ork eller tid att skriva.
Sammandrag av saker som har hänt den senaste tiden:

Sportlov - spenderade lovet mestadels hos Sara resten av tiden hos min syrra. Det var trevligt, åt god mat, shoppade och träffade mor och far. Plus käkade lunch på IKEA ^^

Skridskoåkning - Fick tillfälle att låna ett par skridskor, åka tillsammans med textilfolket. Efter flera års uppehåll från att åka så kunde jag ändå undgå från att ramla. Skridskor är som att cykla har man en gång lärt sig så glömmer man det inte. :) Nästa år ska jag köpa mig ett par egna så jag kan åka mycket mer. hehe

Teater - Vi var och såg Bergsprängardöttrar i Västervik genom skolan. Jätte bra verkligen, underhållande, sorglig och frustrerande. Fick en ny bild av rättsystemet. Recension här.

Shoppingtur till Västervik - Matilda och jag var till Västervik och handlade lite saker. Bla. köpte jag tyg till en klänning som jag enbart sydde för en maskerad och troligtvis inte kommer att använda igen. Var på bokia, hittade fjärde delen i bokserien som jag läser. :) Blev väldigt glad för det, konstaterade också att det inte finns så mycket butiker där och jag längtar efter att shoppa i Östersund. Ska spara pengar och handla lite smått och gott när jag är hemma i påsk. :D


Det var dom stora sakerna jag har gjort, just nu har jag fullt upp med att sy min blus på lektionerna. Kommer nog att få sy lite i helgen på den, ska handsy några sömmar för att får det snyggt. Men det har jag inget emot bara det blir snyggt resultat i slutändan som sagt.

Natti

RSS 2.0