Internetproblem..

Det gick inte att skriva igår för internet funkade inte :/ så skriver tidigt idag istället. Jävligt dåligt, hoppas att dom fixar till det, man vill ju kunna hålla kontakten med folk och det är ju på kvällen som man oftast sitter vid datorn.

Igår hade jag och Sara en spelkväll. På dagen gjorde jag inte så mycket, tvättade och såg på gamla vanliga big bang theory avsnitt. Kan aldrig få nog av den serien :P Sara var flitig och sydde lite på sin klänning som hon håller på med.

Vi åt kyckling och couscous till middag och spelade TP (Trivial Pursuit) och efter det Filmspelet som jag fick i julklapp av syrran. Svåra frågor men vi kunde ändå få ihop runt 8-10 rätta svar :P

Sofie kom fram till skolan kring nio tiden och joinade oss i uppehållsrummet. Hon var inte med och spelade men hon gissade på en del frågor ändå ^^


Ska snart gå iväg för att äta frukost och sen är det bara att sätta igång och arbeta flitigt igen. Inte säker på vad vi ska göra antingen trycka eller ha mönsterkonstruktion. Vi får se :)

Din notering

Kommentera inlägget här:

Skriv precis vad du själv vill. Gärna en hälsning eller två. ^^



Vad heter du?:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0