Nyårsafton

Blidde en väldigt lugn girlnight det här året. Bara jag och Gabbe som kollade på massor av filmer. Vi började med att se Död Snö en norsk-zombieskräck-komedi typ :P Lite svårt att få grepp om den filmen men den var jävligt läskig till en början. Sen blev den lite mer komisk och vi behövde inte gömma oss bakom kuddar.
Jag är lite känslig när det gäller hoppscener och klassiska "Hallå? är det någon därute?" som sedan leder till att personen blir slaktad eller hamnar ögo mot öga framför en blodig rutten zombie. :S Vidrigt! Mycket inälvor bara så ni vet.

Efter den såg vi Mary&Max en grymt snygg animerad film om ensamma själar. Mary har inga vänner och är mobbad så hon bestämmer sig för att skaffa sig en brevvän och slumpartat väljer ut någon i telefonkatalogen och börjar skriva. Det visar sig vara Max som också är mobbad för att han har Asbergers osv. Värd att se. :)

Efter den såg vi Date Night eller den svenska översättningen En galen natt. Suck. Den var inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Det är som alla filmer man förväntar sig något av dom levererar oftast inte. Men den var helt okej.

A-team såg vi sist var lite distraherad av en massa sms men den var helt klart kvällens vinnare. Underhållande, klurig och grymma personligheter speciellt Murdock. Ska helt klart se den igen snart. ^^

Efter filmerna var avklarade satt vi och pratade i 1,5 timme innan tolvslaget. Just ja vi hann med lite tekken 6 imellan filmerna också. Man tröttnar rätt snabbt när man bara har en handkontroll och inte kan spöa varandra. hehe Så det blev inte mycket spelat. Måste verkligen köpa en till handkontroll men det är så dyrt att jag behöver vänta ett tag, spara pengar. :P

Var uppe till ungefär 01.00 innan vi bestämde oss att vi var för trötta för att vara vakna. ZzzZzz

Din notering

Kommentera inlägget här:

Skriv precis vad du själv vill. Gärna en hälsning eller två. ^^



Vad heter du?:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0